Shopaholic Nicol

Dnes už expartneři prý i po rozchodu spolu vyrazili na dovolenou. Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol je jednou z nejúspěšnějších českých youtuberek.


Instagram Photo By Nikola Cechova Apr 15 2016 At 11 28am Utc Hair Beauty Celebrities

Prosince 1989 Praha alias Shopaholic Nicol je česká youtuberka moderátorka televize Óčko a TV Nova a také blogerka zabývající se módou.

Shopaholic Nicol. Shopaholic Nicol 2013 Episode List. Jako stará mladá. Rovněž moderuje v televizi Óčko a společně s Milanem Peroutkou provází pořadem Snídaně s Novou.

Nikola Čechová 6. Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. Krásný denhodně dlouho jsem se rozmýšlela jestli natočit tohle video.

Žádné drama se prý ale nekonalo. Shopaholic Nicol vyhrála soutěž Blogerka roku 2015 v kategorii video a o rok později se umístila jako desátá v žebříčku 77 nejvlivnějších Čechů časopisu Forbes. Dneska speciál s Shopaholic Nicol kde jsme si zahráli hru Čing Čong Každý lajk se počítá a každý lajk i potěší.

Pak jsem ale odhodila stud a převážila ve mně chuť pomoc někomu a ukázat někomu alter. Máte rádi Shopaholic Nicol. With Nikola Cechová Katerina Lustigová Jirí Král Jakub Mahdal.

Vítejte shopaholikové na facebookové stránce mého blogu a youtube kanálu. 102754 likes 5813 talking about this. Společně s Milanem Peroutkou moderuje pořad Snídaně s Novou.

2015 Harry Potter hra s Martinem. 731k Followers 199 Following 2142 Posts - See Instagram photos and videos from Nikola Čechová shopaholicnicol. Kromě toho moderuje na několika televizích a dala se i na zpěv.

Shopaholic Nicol - FANS. Youtuberka a moderátorka Shopaholic Nicol oslavila třicáté narozeniny. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Krásný dendneska bych vám chtěla skrz vlog ukázat můj zážitek ze Zambie kde jsem byla s Člověkem v tísni. Nikola v něm navíc zbytečně působí jako stará mladá a to je v jejím. Srpna 2021 1144 Nikola Čechová 31 známá na sociálních sítích jako Shopaholic Nicol a její partner režisér Jakub Mahdal 31 se po čtyřletém vztahu rozešli.

Nejenže začala hubnout nyní oznámila že se po čtyřech letech rozešla se svým partnerem Jakubem. Media in category Shopaholic Nicol The following 2 files are in this category out of 2 total. Jsem strašně moc šťastná že jsem mohla tohle zaž.

Jedná se o jednu z nejlépe vydělávajících a nejodebíranějších youtuberek v. V letech 2015 a 2016 získala titul Video Blogerka roku a na konci loňského roku ocenění Czech Social Awards za inspiraci na online scéně. Tak dej like a sleduj naši stránku.

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol je samá změna. Shopaholic Nicol oznámila rozchod s režisérem po čtyřletém vztahu 11. 30 Followers 184 Following 1 Posts - See Instagram photos and videos from Shopaholic Nicol shopaholicnicol.

Blogerku a moderátorku Nikolu Čechovou sice šlechtí že podporuje značku WWO jež navrhuje proměnlivé košile a šaty s ohledem na udržitelné zdroje na červený koberec a na okázalý ples do Rudolfinu se ale podobný kousek zkrátka nehodí.


Miluju Shopaholicnicol


Shopaholic Nicol Diy Flower Crown Na Blogerku Roku Diyflowers Diy Flowers Crown Diy Flower Crown Flower Crown Shopaholic


Shopaholic Nicol 3 Fashion Clothes Outfits


Pin Na Nastence Zemepis 7


Vysledek Obrazku Pro Shopaholic Nicol Fashion What I Wore How To Wear


Podpis Shopaholic Nicol Shopaholic Diy And Crafts Cool Stuff


Pin On Shopaholicnicol


Pin On Shopaholic Nicol


Shopaholic Nicol Shopaholic Youtubers


Pin By Natalka On Shopaholic Nicol Tote Bag Shopaholic Reusable Tote Bags


Pin By Gabriela Leblova On Shopaholic Nicol Shopaholic Hipster Style


Pin By Bari F 13 On Shopaholic Nicol Youtubers Celebrities Women


Pin By Me Style On Shopaholic Nicol Youtubers Celebrities Fashion


Shopaholic Nicol Fashion Women Shopaholic


Pin On Nezaradene


Shopaholic Nicol 3 Shopaholic Youtubers Best Youtubers


Nikola Cechova Alias Shopaholic Nicol Shopaholic Fashion Alia


Shopaholic Nicol Shopaholic Creative Professional Polaroid Film


Vysledek Obrazku Pro Shopaholic Nicol Youtubers Celebrities Shopaholic

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Shopaholic Nicol"

Posting Komentar